MijnKerstkaarten.be maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
  1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Algemene Voorwaarden

CardXL BVBA hierna te noemen MijnKerstkaarten.be

Naam ondernemer: CardXL BVBA, 100% dochter van Belarto Nederland b.v.
Handelsnaam: MijnKerstkaarten.be
Vestigingsadres: Krommewege 24 D2.5, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050-71.93.86
Bereikbaarheid: maandag - vrijdag van 8:30 - 17:00
E-mailadres: info@mijnkerstkaarten.be
BTW-identificatienummer: BE0891110789

Algemene voorwaarden

MijnKerstkaarten.be draagt totale klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Onze voorwaarden zijn volledig conform de Belgische en Europese wetgeving. Mocht u echter toch nog klachten en/of opmerkingen hebben kan u ons steeds contacteren.

1. Voorwaarden

MijnKerstkaarten.be heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site te wijzigen behoudens de wettelijke voorwaarden.

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en MijnKerstkaarten.be komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst bij CardXL. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. MijnKerstkaarten.be erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

3. Verantwoordelijkheid eigen ontwerp

De gebruiker verklaart met het accepteren van de Algemene Voorwaarden dat indien hij/zij zelf (onderdelen van) afbeeldingen, foto's, logo's of teksten toevoegt aan de producten/ontwerpen die MijnKerstkaarten.be aanbiedt op haar website, anders dan de content die MijnKerstkaarten.be zelf aanbiedt op haar website, hiermee geen inbreuk gemaakt wordt op rechten van derden. Dit is ten allen tijde en in ieder voorkomend geval de verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Door het gebruik van onze diensten en het accepteren van de Algemene Voorwaarden vrijwaart de gebruiker MijnKerstkaarten.be ten allen tijde en in ieder voorkomend geval expliciet voor iedere aanspraak van derden op inbreuk van rechten en/of onjuist gebruik van beeld- en tekstmateriaal.

4. Transport

MijnKerstkaarten.be besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt MijnKerstkaarten.be uitsluitend gebruik van de gerenommeerde vervoersorganisatie DPD. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan MijnKerstkaarten.be hierop geen invloed meer uitoefenen. CardXL kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

5. Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van MijnKerstkaarten.be

6. Leveringstermijn

De levertijd is afhankelijk van het bestelde product. De levertijd gaat in, nadat de drukproef is goedgekeurd. Hierop zijn de volgende uitzonderingen:

a. Het kan voorkomen dat de bestanden (foto(d of logo) die u aanlevert niet van voldoende kwaliteit zijn om te gebruiken voor het drukken. In dat geval zal MijnKerstkaarten.be u zo spoedig mogelijk benaderen.

b. Voor zendingen naar het buitenland moet u rekenen op extra verzendtijd en hogere leveringskosten.

c. Alle kaarten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Het kan voorkomen dat een kaart nog wel op de website getoond wordt maar toch uitverkocht blijkt te zijn. In dat geval nemen wij altijd contact met u op.

7. Garantie

Mocht er op de door u ontvangen kaarten een fout of beschadiging tonen die niet op de door u goedgekeurde drukproef zichtbaar is dan drukken wij zo snel mogelijk de kaarten kosteloos opnieuw.

Mocht er na het indrukken van de kaart een fout in de tekst zijn geslopen die tevens op het digitale bestand zichtbaar is, dan drukken wij in dat geval zo snel mogelijk de kaarten opnieuw met 25% korting.

8. 14 dagen bedenktijd en beëindiging van de overeenkomst

Het annuleren van de bestelling is door u te allen tijde mogelijk binnen de 14 dagen, tenzij de kaarten al ingedrukt zijn. Het gaat hier dan om gepersonaliseerde producten. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper indien herroeping van de overeenkomst plaatsvindt.

9. Betaling

Betalen is volledig veilig en transparant.

Bankcontact/Maestro

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank via jouw digipass. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Mastercard/VISA

Je kunt je creditcardgegevens via een beveiligde SSL procedure veilig invoeren en via jouw creditcardorganisatie wordt gezorgd voor een correcte afhandeling.

Betaling van opdrachten uit het buitenland

Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur (per e-mail), zodat u het bedrag kunt overmaken op onze bankrekening.
 

10. Te weinig kaarten besteld

Indien de kaarten reeds ingedrukt zijn en u komt er achter dat u te weinig kaarten heeft besteld, dan wordt dit gezien als een nieuwe bestelling, waarvoor MijnKerstkaarten.be de normale prijzen zoals vermeld op de website hanteert (de zetkosten zijn steeds gratis). Indien de kaarten nog niet zijn ingedrukt en u heeft achteraf te weinig kaarten besteld dan rekenen wij voor iedere keer dat u extra kaarten bestelt 5 € incl. BTW boven op de kaartprijs aan administratiekosten.

11. Klachten, opmerkingen of geschillen

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service van MijnKerstkaarten.be, dan kan u MijnKerstkaarten.be steeds bereiken via bovenstaande contactgegevens en liefst per mail. Wij reageren zo snel mogelijk op uw klacht.

12. Prijzen

Alle door MijnKerstkaarten.be aangeboden prijzen van artikelen zijn geldig gedurende 1 maand nadat het aanbod aan de u is toegezonden. Een eventuele kortere geldigheidsduur zal specifiek bij een individueel aanbod vermeld worden. MijnKerstkaarten.be behoudt zich het recht voor om aangeboden prijzen te verhogen na het verstrijken van de overeengekomen leveringstermijn. In dat geval heeft u het recht/ de bevoegdheid om uw bestelling alsnog te annuleren en de overeenkomst op te zeggen.

13. Gegevensbeheer en Privacy

MijnKerstkaarten.be houdt zich volledig aan de Belgische en Europese wetgeving betreffende grensoverschrijdende verkopen per post en op afstand. De verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens is MijnKerstkaarten.be, Van den Hautelei 193, 2100 Deurne. Alle gegevens die je ons doorgeeft worden door ons opgeslagen en gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen en/of van door ons zorgvuldig geselecteerde derden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die je persoonlijke levenssfeer aantasten. Je beschikt uiteraard over het recht van toegang tot een verbetering van je gegevens. Wens je geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kun je ons dat schriftelijk mededelen. Heb je bezwaar tegen verstrekking van naam- en adresgegevens aan derden, dan kun je ons dat eveneens schriftelijk mededelen via info@mijnkerstkaarten.be. Wij houden ons volledig aan de Commissie ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer te Brussel.

De consument bevestigt kennis te hebben genomen van de keuzemogelijkheid om wel of niet aanbiedingen van MijnKerstkaarten.be en zorgvuldig geselecteerde derden (uit alle sectoren) te ontvangen.

14. Correspondentie MijnKerstkaarten.be

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met CardXL BVBA, e-mail: info@mijnkerstkaarten.be